مشاور رئیس سازمان آموزش و پرورش استان زنجان گفت: شیوع آنفلوانزای فصلی در بین دانش آموزان موجب تعطیل شدن۶۱ مدرسه و ۹ کلاس درس در سطح این استان شد.
علی اسماعیلی با بیان اینکه این مدارس به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزای نوع ا در بین دانش آموزان تعطیل شده است، افزود: تا کنون ابتلای پنج نفر از دانش آموزان استان به بیماری آنفلوانزای نوع ا ثابت شده است.
وی تعداد دانش آموزان غایب مدارس استان در روز دوشنبه را ۱۱ هزار نفر ادامه داد: مراقبهای ویژه برای جلوگیری از توسعه آنفلوانزا در بین دانش آموزان شده است.
اسماعیلی، هماهنگی سازمان آموزش و پرورش با مرکز بهداشت استان را موجب کنترل و مدیریت صحیح این بیماری بین دانش آموزان دانست و افزود: با تدابیر اندیشیده شده در این خصوص، دانش آموزان استان کمترین آسیب را از شیوع ویروس بیماری آنفلوانزای نوع ا خواهند دید.
مسئول سازمان آموزش و پرورش استان زنجان افزود: خانوادهها باید در صورت مشاهده علایم سرماخوردگی در فرزندان خود، از فرستادن آنها به مدارس خودداری کنند تا با استراحت کافی در منزل از طولانی شدن مدت زمان بهبودی و انتقال ویروس سرماخوردگی به دیگر دانش آموزان جلوگیری شود.
اسماعیلی، از اجرای طرح غربالگری دانش آموزان توسط مدیران و معاونین مدارس استان خبر داد و گفت: این غربالگری بر اساس ظاهر کودکان و نبود علایم بیماری آنفلوانزا در آنان انجام می شود.
مسئول سازمان آموزش و پرورش استان زنجان گفت: بر اساس این غربالگری در صورت وجود علایم بیماری در ۱۵درصد از مجموع دانش آموزان یک کلاس با هماهنگی مسئول بهداشت آموزش و پرورش منطقه، یک تیم پزشکی از مرکز بهداشت شهرستان به آن مدرسه اعزام و نسبت به معاینه و بررسی وضعیت سلامت دانش آموزان اقدام خواهند کرد.
اسماعیلی یادآورشد: با معاینه دانش آموزان و در صورت صلاحدید و تشخیص تیم پزشکی، کلاس درس یا مدرسه تعطیل خواهد شد.
همچنین محمدرضا صائینی مدیرگروه بیماریهای واگیر و غیرواگیر مرکز بهداشت استان زنجان تعداد مبتلایان به آنفلوانزای نوع ا در استان زنجان را ۱۸ تن و موارد مشکوک را ۲۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: تا کنون مرگی به علت ابتلا به آنفلوانزای نوع ا در استان گزارش نشده است اما این بیماری با سرعت در کشور در حال گسترش است.
صائینی کودکان را از گروه پرخطر این بیماری عنوان کرد و افزود: باید با رعایت بهداشت و انجام اقدامات پیشگیرانه از ابتلای کودکان به این بیماری جلوگیری کرد.
وی گفت: کودکان زیر پنج سال به ویژه زیر دو سال و کودکان دچار بیماری زمینهای در معرض خطر عوارض بیشتر ناشی از آنفلوانزا قرار دارند
az-ocaq.blogfa
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر